Polgári hangosítás

Legyen hallható a boldogító igen!

Azért, hogy mindenki hallja

Polgári hangosítás

Polgári szertartás esetében azt hiszem elengedhetetlen a hangosítás meglétéről szót ejteni. Fontos mindenképpen, hogy szakmailag tapasztalt és megfelelő technikával rendelkező szolgáltatót válasszunk annak érdekében, hogy minden zökkenőmentesen történjen. Tökéletes szertartás esetén elengedhetetlen az aláfestő zenék minősége és az érthető hangzás megszólalása. A hangosítás milyensége nagy mértékben befolyásolja az esemény szépségét,meghittségét és hangulatát.

A polgári szertartás helyszíne:

Esküvő Dj szolgáltatásunk mellett egyre több pár tart igényt a Polgári szertartás hangosítására. Itt természetesen külön kell választanunk a kültéri és beltéri szertartások lehetőségét. Tapasztalataim alapján manapság jellemzőbb a kültéri szertartás mint opció, hiszen a természet szépségének köszönhetően gyakrabban döntenek a párok a kültéri helyszínek mellett. A kültéri szertartásoknak természetesen vannak időjárással kapcsolatos feltételei amelyeket maximálisan figyelembe kell vennünk. 


Technikai feltételek:

 A polgári szertartás hangosítását független aktív hangrendszerrel minőségi mikrofonok segítségével, kültéren és beltéren is egyaránt hangosítom. Igény esetén vezetéknélküli mikrofonokat alkalmazok, illetve szükség esetén mikroportokat is használok. A technikai információkat minden esetben egyeztetem a szertartást megelőzően az Anyakönyvvezetővel / Szertartás vezetővel. Fontos számomra, az utolsó sorban helyet foglaló vendégek számára is érhetőek legyenek a megszólalások és semmiben ne szenvedjenek hiányt.


Hanganyag rögzítése:

 A teljes szertartás hanganyagát rögzítem, melyet természetesen a szertartást követően továbbítok a videót készítő kolléga felé és természetesen a párnak is átadom. Ezt felhasználva a videó során sokkal érthetőbb lesz a hanganyag, a párnak pedig egy maradandó értéket tudok átadni.


Menetrend egyeztetése / Aláfestő zenék kiválasztása:

 Az Esküvő Dj szolgáltatás szervezésével párhuzamosan egyeztetünk a párokkal a ceremóniát illetően. Ilyenkor átbeszéljük a szertartás menetét illetve segítek a párnak az aláfestő zenék kiválasztásában. A mai modern ceremóniáknak köszönhetően a zeneválasztásban a párok teljesen szabadon rendelkeznek és teljesen a saját ízlésük szerint formálhatják meg a szertartást.

Egy percre vagy, hogy elkészítsem neked

Személyre szabott árajánlatom