Selfie gép

Örökítsétek meg a pillanatot!

Ami feldobja a bulitokat

Selfie gép

A Selfie gép hallatán mindenkinek a jókedv és a mókázás jut az eszébe. Valójában miről is beszélünk, amikor erről a professzionális fotó automatáról van szó?

Ez egy olyan gép, ami könnyedén mosolyt csal az emberek arcára. A vicces kiegészítőkkel, egyedi hátterekkel azonnal feldobja az emberek hangulatát! De hogyan is működik? – merül fel sokakban a kérdés. Ebben nyújtunk mi személyi asszisztenciával segítséget, beleértve a gép kezelését is a rendezvény folyamán. A fotógép alkalmas a helyszíni azonnali nyomtatásra, így a fényképek rögtön kézzelfoghatókká válnak. Ugyanakkor párhuzamosan megtörténhet a fotók digitalizálása is.

Ez lehetővé teszi, hogy később egy online képgaléria formájában az elkészült Selfie-ket átadjuk a megrendelőnek. Aki könnyedén megoszthatja bárkivel. A bérlés ideje alatt bármennyi kép készülhet, nincs darabszám korlát!

A szolgáltatás 3-4-5 órás időintervallumra igényelhető, de van lehetőség hosszabbításra is a helyszínen, ha az emelkedett hangulat úgy kívánja. A képeken el tudunk helyezni nevet, dátumot, keretet, logót vagy rengeteg vicces kiegészítőt /paróka, szemüveg stb./ amit mi biztosítunk.

A Selfie automata tökéletes választás esküvőkre, céges vagy privát rendezvényekre. Esküvői Dj szolgáltatásunkkal párhuzamosan és attól függetlenül is igényelhető !

Egy percre vagy, hogy elkészítsem neked

Személyre szabott árajánlatom