7 dolog amire figyelj ha esküvői dj-t keresel

Az esküvőre készülő párok körében sok fejtörést okozhat a megfelelő Esküvő Dj kiválasztása! Nyilvánvalóan több szempontot is figyelembe kell de vannak alapvető dolgok, amelyeknek egy Esküvő Dj-nek mindenképpen meg kell felelnie. 

 

Fontos, hogy olyan szolgáltatót válasszunk, akire nyugalommal rábízhatjuk az esküvőnk zenei részét. Ezért következő cikkben, szerettem volna a segítségetekre lenni, és összegyűjtöttem 7+1 olyan dolgot amelyet mindenképpen célszerű figyelembe vennetek a keresés folyamán. Bízom benne, hogy a következő sorok a segítségetekre lesznek.

 

1. Kellő tapasztalattal rendelkezik az esküvők terén!

A legfontosabb szempont, hogy megfelelő tapasztalattal rendelkezzen. Egy esküvő esetében nincs lehetőség ismétlésre, tehát amennyiben egy  tapasztalattalan Esküvő Dj-t választunk, akkor nem biztos, hogy minden az elképzeléseink szerint fog alakulni. A rutinos szolgáltató tudja, hogy mikor mire van szükség és tud rögtönözni. Sajnos gyakran hallani azt, hogy a pár inkább az olcsóbb szolgáltató mellett dönt, és az esküvőn megmutatkozik, hogy miért is ennyire kedvező az ár. Természetesen az alsóbb árkategóriában is lehet találni megfelelő szolgáltatót, viszont egy esküvő esetében nem érdemes kockáztatni. 


2. Tud alkalmazkodni zeneileg a vendégek igényeihez!

A jó Esküvő Dj maximálisan kiszolgálja a vendégeket mindenféle  zenei stílusban! Felkészült zeneileg, alkalmazkodik az igényekhez és a kéréseknek is eleget tesz. Nem önmagát, hanem a vendégeket szórakoztatja! Mindent megtesz annak érdekében, hogy a hangulat tökéletes legyen és minden korosztály jól érezze magát! Figyeli a vendégek reakcióit és ha szükséges azonnal stílust vált.


3. Jogtiszta háttérrel rendelkezik!

Fontos, hogy a szolgáltató jogtiszta zenei háttérrel rendelkezzen. A munkáját megelőzően szerződésben rögzítse a vállalt feladatokat és a munka jogi hátterét. A rendezvény végeztével pedig számlát állítson ki!


4. Megfelelő Technikai háttérrel rendelkezzen! 

A hang és fénytechnikának nagy szerepe van a buli sikerességében. Fontos, hogy professzionális technika adott legyen, mind kisebb és mind nagyobb helyszíneken egyaránt garantálva a minőséget!  A jó fénytechnika nagyban emelheti a helyszín megjelenését és a rendezvény hangulatát! Igényesen legyen elrendezve a technika és megfelelő hangerőn legyen működtetve a rendszer. 


5. Megbízható, munkájára igényes!

Fontos, hogy maximálisan megbízzunk az általunk választott szolgáltatóban. Mindenképpen egy megbízható, munkájára igényes Esküvő Dj-t válasszunk, hogy az esküvő napján már ne keljen idegeskednünk a zenei feladatok elvégzése miatt! Sajnos kerestek már úgy meg, hogy az esküvő napján mondta vissza a munkát az Esküvő Dj és az utolsó nap kellett beugranunk annak érdekében hogy a pár ne maradjon zene nélkül. A szolgáltatók referencia anyagát figyelembe véve, megbizonyosodhatunk az Esküvő Dj munkájának igényességéről.


6. Ne az ár legyen az első szempont!

Nyilván nem mindenki engedheti meg a legdrágább szolgáltatókat, viszont óvva intek mindenkit attól, hogy az ár legyen a döntő szempont a választás során. Előfordulhat, hogy nagyon kedvező áron találunk egy jó Esküvő Dj-t, de az esetek többségében ahol nagyon kedvező az ár, ott általában ez meglátszik a szolgáltatás minőségén is. Érdemes figyelembe vennünk azt, hogy az adott árért cserébe a szolgáltató mit kínál, hiszen a drágább árajánlatok gyakran több szolgáltatást tartalmaznak. Mindenkit szeretnék lebeszélni arról, hogy a zenén akarja a legtöbb költséget megtakarítani, ugyanis ha belegondolunk a zene az egyik legfontosabb eleme egy jó hangulatú esküvőnek. 


7. Legyen igényes Weboldala!

Egy profi weboldal tükrözi az Esküvő Dj munkához való hozzáállásának a minőségét. Legyenek az oldalán igényes fotók és videók a munkáiról, elérhetőség, részletes leírás.